Om oss

Vi startade Instair med en idé

Vi vill bygga ett hållbart företag som fokuserar fullt ut på kärnan i det vi gör. För våra projekt, i våra projekt. Nära hela tiden. Ett företag vi själva skulle vilja vara kunder till. Med våra gemensamma erfarenheter, kompetenser och nätverk bygger vi ett innovativt, öppet och projektnära företag.

 

Öppet, innovativt och nära projekten

Hos Instair får du hjälp i projektets alla faser. Vi förstår hela värdekedjan och analyserar ventilationslösningen med fokus på teknik, ekonomi och hållbarhet.
Får vi bestämma så jobbar vi öppet och ärligt tillsammans i samverkan. Många års erfarenhet har lärt oss att det sättet att arbeta oftast skapar de mest kvalitativa projekten.
Får vi bestämma igen så börjar vår leverans med att vi får komma in och bistå med vår rådgivning i ett tidigt skede, för att sedan övergå till en produktion och till sist en överlämning.
Självklart gör vi projekt i alla dess former, oavsett om det är en AB eller ABT, Samverkan eller Fast pris så är vårt mål att vara nära projekten och leverera med hög kvalitet.
Vi vill att våra kunder ska se oss som en långsiktig och hållbar partner. Tillsammans skapar vi den mest optimala inneklimatslösningen för just ditt projekt.

 

Vi på Instair

Här på Instair hjälps vi åt. Vi nyttjar varandras erfarenheter och kompetenser till kundens bästa. Det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig delaktiga i verksamheten och fria under eget ansvar. Vi är ett sammansvetsat team och de flesta av oss är involverade på olika sätt i alla våra projekt.
Vi lär känna våra kunder, analyserar behoven för att sen hjälpa till med rådgivning och installation av hållbara lösningar inom luftbehandling.

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 150-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco