Hållbarhetsrådgivare

Om oss 

Vill du följa med oss på en resa?

Vi ska skapa hållbara projekt och på så sätt bidra med det vi kan för att framtidssäkra våra samhällen.

Vi vill försöka hjälpa våra beställare att tänka hållbart och göra vad vi kan för att bidra. Om du vill arbeta för en arbetsgivare som ger möjligheter och nya perspektiv - då är Instair rätt arbetsplats för dig. Vi har ett tydligt mål om att bli en långsiktig och hållbar partner till våra kunder. Vi tänker nytt, hållbart, inkluderande och affärsmässigt med målet att vara mest trivsamma och moderna arbetsgivaren inom vår bransch.

 

Tjänsten

Vi söker nu en hållbarhetsrådgivare som vill vara med på vår resa. Du kommer att arbeta nära övriga projektarbetare och vi kompletterar varandras erfarenheter i våra projekt. Vårt fokus ligger på att jobba aktivt och i projekten, så tjänsten kommer till stor del att bedrivas i projektmiljö. Arbetsuppgifterna består i att analysera och optimera våra tekniska lösningar utifrån ekonomi, teknik och hållbarhet. Du kommer ofta att arbeta i tidiga skeden och ha täta kontakter med våra kunder och andra projektarbetare.

Vilja, engagemang och ödmjukhet är viktigt hos oss och det är dessa parametrar som sätter ramarna för den personliga utvecklingen och vår framgång. 

Vårt absoluta mål är att bli det mest attraktiva företaget på vår marknad. För att bli det det viktigt att vi som arbetar här har en förmåga att vara ödmjuka och kunna se våra kunders och kollegors behov. Vi inkluderar och involverar alla och ser till att jobba mot samma mål som ett lag.

 

Vem är du?

 • Du har arbetat som konsult, projekteringsledare eller liknande roll inom bygg- eller installationsbranschen
 • Du har erfarenheter från CAD och projektering av vvs-system 
 • Du har viljan att ta ansvar och utvecklas
 • Du har goda kunskaper inom tekniska installationer i fastigheter
 • Du har kunskap om lagar, regler och standarder 


Rekrytering sker löpande och vi ser verkligen fram emot att läsa din ansökan.

 • Stad
  Stockholm

 • Kompetensområde
  Projekt

 • Ansök